Fő profilunk az export gabonakereskedelem

Cégünk, a VS-Laktrade Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozás.

Fő profilunk az export gabonakereskedelem, főként étkezési búzával kereskedünk, melyet leginkább a volt jugoszláv államokban (elsősorban Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia) értékesítünk.

Belföldön a malomipari melléktermékek (búzakorpa és takarmányliszt) forgalmazásával foglalkozunk, E termékeket állattartó telepek és állateledel gyártó cégeknek értékesítjük.
Cégünk második, ugyanakkor nagyon fontos profilja a kenőanyag nagy- és kiskereskedelem.
2014. januárjától a kenőanyagok a jövedéki törvény hatálya alá esnek. A VS-Laktrade Kft. teljesítette a törvényi előírásokat , így jövedéki engedélyes nagykereskedők lettünk.

kenőanyag disztribútora

Az elmúlt évek során a Shell és a Fuchs világszínvonalú olajainak és kenőanyagainak disztribútoraként, és a MOL,  valamint a    Mannol  kereskedelmi partnereként tevékenykedünk Baranya-, Somogy-, Tolna- megyékben továbbá Bács-Kiskun megye déli területén.

Korszerű technológiájú termékeink kiváló minőséggel bírnak, így az általánosan elismert,  „mértékadó” olajak, valamint kenőanyagok maradéktalanul megfelelnek az ipari felhasználás szigorú követelményeinek, továbbá speciális receptúrájuk biztosítja a professzionális felhasználás valamennyi feltételét.

Padlók szőnyegek

Mohácsi üzletünkben kedvező áron forgalmazunk a mai kor minden elvárásának megfelelő laminált padlót (Kronopol, Swiss Krono), vinyl padlót, magas minőségű, német gyártmányú  szőnyegpadlót, PVC padlót (Graboplast) és kész szőnyegeket.

Céltudatos és kitartó munkánk eredményeként mára kiterjedt partnerhálózattal  rendelkezünk minden tevékenységünk terén. Pontos és rugalmas szállításainknak köszönhetően partnerkörünk folyamatosan bővül, melyek – mint hosszú távú, bizalomra épülő kapcsolataink-  öregbítik cégünk hírnevét.   

Cégünk ügyvezetői: Vavika Tibor, és ifj. Vavika Tibor György.